Profil

Om Ulstrup Tagdækning

Ulstrup Tagdækning blev stiftet i 1985, og David Otbo har stået i spidsen for virksomheden siden 2016. David har arbejdet som tagdækker i over 18 år og har også flere års erfaring som tømrer. Vores kompetencer strækker sig fra mindre tømrer- og vedligeholdelsesopgaver til renovering og lægning af nyt tag.

Høj kvalitet og glade kunder

Hos Ulstrup Tagdækning vægter vi kvalitet og grundigt arbejde rigtig højt. Vores kundekreds består af både private og mindre erhverv, og vi stræber altid efter at levere den absolut bedste service. Vi rådgiver og vejleder dig gennem hele processen, så du til enhver tid kan regne med at få den helt rigtige og mest optimale løsning, når du vælger os som samarbejdspartner. Lad os opfylde dine ønsker om et langtidsholdbart, smukt og solidt tag.

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig at vide mere om virksomheden, vores projekter og arbejdsområder, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 28 83 89 39 eller mail ulstruptag@gmail.com. Vi kan tage en helt uforpligtende snak om dit projekt og samtidig give dig et tilbud på det.

Firmaoplysninger

Ulstrup Tagdækning ApS
Fredensgårdsvej 26
8270 Højbjerg

Tlf. nr.: (+45) 28 83 89 39
Email: ulstruptag@gmail.com

CVR nr.: 37416002